WERKEN BIJ JAKOM

Na 30 jaar actief te zijn in het bedrijfsleven, zijn we trots op wat we hebben bereikt en wij geloven dat “onze mensen” centraal gestaan hebben in het succes van het verleden en dat zij centraal staan in het succes van de toekomst.

Jakom gelooft in het investeren in zijn medewerkers door medewerkers te faciliteren met een stabiele werkomgeving, waarin zij zich continu kunnen ontwikkelen in lijn met de behoefte van de klant, maar ook in lijn met de behoefte en ambitie van de medewerker zelf.

Daarbij hanteert Jakom een belangrijk uitgangspunt aan de hand van de volgende vraagstellingen:

 • Wat als we investeren in mensen en ze gaan weg?
 • Wat als we niet investeren in onze mensen en ze blijven?

Het aantrekken, ontwikkelen en behouden van gemotiveerde medewerkers zijn dan ook noodzakelijk voor ons bedrijf. Wil jij ook investeren in jezelf en mogen wij je daarbij ondersteunen?

Ambieer je een carrière bij Jakom? Twijfel dan niet om een open sollicatie met motivatie te sturen naar hr@jakom.nl

BEDRIJFSPROFIEL
Jakom is een internationale speler in de productie van assen en walsen in extreme maatvoeringen. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als professioneel, korte communicatielijnen, een informele sfeer en ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider die affiniteit heeft met de maakindustrie en in het bijzonder de verspaning. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig invoeren, plannen en voorbereiden van productieorders binnen het klantproces. Je bent de schakel tussen de klant enerzijds en de productie anderzijds.

Je bent flexibel, zelfstandig en pro-actief en je haalt voldoening uit het ondersteunen van de productie(processen) en het continue verbeteren ervan. Daarnaast ben je ook kritisch op je eigen én andermans werk en ben je een echte teamspeler: je weet mensen te motiveren en te enthousiasmeren. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Je durft je mening te geven en je gaat de dialoog niet uit de weg.

WAT WIJ VAN JE VRAGEN

 • Minimaal afgeronde technische HBO opleiding, bij voorkeur Werktuigbouwkunde
 • Kennis van verspaningstechnieken, of bereid om hierin te ontwikkelen
 • Ervaring in de verspaning is een pré
 • Ervaring met CAD-software is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Duits is een pré

WAT WIJ JE KUNNEN BIEDEN

 • Fulltime functie (38 uur per week)
 • Marktconform salaris
 • Flexibele werktijden
 • Ruimte tot ontwikkeling

 


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren

Werken bij Jakom, dat is werken in de eredivisie van de metaalsector. En wij denken te weten wat eredivisiespelers in hun werk zoeken: eigen verantwoordelijkheid. Vrijheid. Die krijg je dan ook bij Jakom. Maar daar moet je wél mee om kunnen gaan. Denk je om te kunnen gaan met die vrijheid én verantwoordelijkheid? Heb je liefde voor het metaalvak? En ben je nog leergierig ook?

Stuur je sollicitatie dan naar hr@jakom.nl of bel +31(0)485 336510 en vraag naar René van Raaij of Rashid Damba.